620 756 015

Acupuntura a Vic

L’acupuntura com una teràpia alternativa per millorar la qualitat de vida i aprendre a seguir els ritmes de la natura.

img-acupuntura

L'acupuntura és un sistema mèdic que pot arribar a ser molt efectiu en diverses àrees de la salut. Pot tractar tots els aparells i sistemes del cos humà, desordres i trastorns.

A Psigma l'acupuntura l'utilitzem en diferents patologies, desordres o malestars, com per exemple:

 • Lesions musculars, hematomes, esquinços.
 • Tendinitis.
 • Dolors articulars i limitació de la mobilitat.
 • Cervicàlgies, dorsàlgies, lumbàlgies.
 • Reumatologia: epicondilitis, tendinitis de l'espatlla, lumbàlgia, ciatàlgia, com a complement de l'artritis reumatoide i fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica.
 • Desordres psicosomàtics: insomni, fatiga de causa desconeguda, estrès, ansietat i depressió.

A més, l’acupuntura tracta:

 • Malalties respiratòries: sinusitis aguda i crònica, rinitis aguda i crònica, refredats de repetició, amigdalitis de repetició, bronquitis aguda i crònica i asma bronquial.
 • Malalties gastrointestinals: sanglot persistent, gastritis, ulcus gastroduodenal, colitis aguda i crònica, malaltia de Crohn, diarrea, estrenyiment i colon irritable.
 • Malalties neurològiques: migranya i altres cefalees, neuràlgia de trigèmin, síndrome de Meniere i paràlisi facial.
 • Malalties de la pell: èczemes, psoriasi, herpes zòster, etc.

Quins passos seguim a Psigma?
Et realitzem una primera sessió on recollim la teva història clínica en el recorregut de la teva problemàtica o molèstia i arribem a un diagnòstic mèdic i energètic. Seguidament, fem una valoració de si l'acupuntura et pot ajudar i, tot seguit, elaborem un pla de tractament. Valorem també, si requereixes només acupuntura o bé necessites altres especialitats en el tractament per afavorir una alta eficàcia i la millor o solució del problema.

Quantes sessions necessites?
Normalment es fan un mínim de 4 sessions, habitualment setmanals, i segons l'evolució i el pla terapèutic, es segueixen altres sessions més espaiades o bé es realitza un seguiment.

L’acupuntura és cada vegada més valorada
La medicina tradicional xinesa, i l'acupuntura com una part d'aquesta, és una medicina general que estudia el pacient en tots els seus aspectes d'una forma conjunta i integrada. Des de mitjans del segle XX, l’acupuntura va arribar a occident i, a poc a poc, ha anat introduint-se en la nostra societat, i és cada cop més valorada per la medicina tradicional, per la ciència i per la mateixa població.

img-uafis01

Tarifes

 • Primera visita: 45 € / 90 min.
 • Següents visites: 45 € / 60 min.

Els professionals

Jordi Pou Palau

Medicina tradicional xinesa

La relació de l’ésser humà amb la natura és un tema que sempre m’ha fascinat: com interactúen, s’influeixen, es potencien, s’equilibren, es complementen, en definitiva com no es poden deslligar l’un de l’altre. És per això que vaig dirigir els meus estudis cap el camp de la biología, i posteriorment, la meva vida profesional a l’educació ambiental, on he treballat durant més de 20 anys. Tanmateix encara em mancava alguna cosa.

Vaig començar els estudis de medicina tradicional xinesa l’any 2008, buscant allò que no havia trobat en la biología, ni en l’educació ambiental. Un cop finalitzats diverses estades de pràctiques a hospitals de la Xina per conèixer de primera mà com treballen els metges xinesos m’han permés profonditzar en els meus coneixements i millorar la meva pràxis.

El meu interés va dirigr-se cap a la Medicina xinesa clàssica, i vaig cursar un Màster a l’Escola de Medicina Clàssica xinesa, on a partir de l’estudi de textos canònics de la medicina xinesa, he trobat els fils que ens uneixen a la natura, i he comprès des d’un paradigma nou el concepte d’holisme. Actualment formo part de l’equip docent de l’Escola de Medicina Clàssica Xina.

A partir d’aquesta nova visió, i d’entendre millor les relacions entre l’ésser humà i tot el que l’envolta, he canviat la forma d’abordar els trastorns que presenten els pacients, tenint cura dels diferents aspectes que els poden influir en el moment de realizar un tractament.

 • Llicenciat en biologia per la Universitat de Barcelona
 • Màster en meteorologia i climatologia aplicada
 • Tècnic superior en Medicina Tradicional Xinesa
 • Estada de pràctiques a diferents hospitals de la Xina
 • Membre de l’equip docent de l’Escola de Medicina clàssica Xina

620 756 015

Atenció telefònica de dilluns a divendres de 9.00 a 20.30 h

info@psigma.cat

Escriu-nos un email i ens posem en contacte amb tu

Formulari de consulta

Fes-nos una consulta i et responem


logo_psigma_p

Psigma
C. Morgades 19,
baixos i entresòl 3era.
08500 Vic

Tel. 620 756 015
info@psigma.cat
www.psigma.cat


© Psigma 2016    /    Avís legal    /    Política de cookies